Speltips: Rögle - Örebro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-10-11 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 4.00
Tips: 1 hcp -1,5
Dags för match mellan Rögle och Örebro. Oddsen på hemmalaget är alldeles för höga trots Rögles värdelösa start på säsongen. Jag kommer spela Rögle -1.5 till 4.00 hos Goliath med en flatinsats.

Alla, verkligen alla inklusive mig går bara och väntar på att det ska vända för Rögle. Inför denna säsongen har man verkligen en intressant trupp, men säsongen har ändå börjat på absolut sämsta tänkbara vis. Sex matcher, sex förluster. Men det är inte rättvist på något vis. Rögle har gjort rätt bra matcher denna säsong men inte fått någonting med sig. Man var exempelvis bättre än Malmö men föll ändå med 1-2 på hemmais efter att Malmö ENDAST skjutit 12 skott mot Rögles kasse. Rögles stora akilleshäl har varit boxplayspelet. Man har 52% i den spelformen, en siffra som man knappt tror är sann när man tittar på den. Rögles samtliga matcher på hemmais denna säsongen har varit rätt bra. Men det är klart att det gnager i alla Röglespelarnas huvuden att man inte vunnit någon match än. Givetvis oerhört jobbigt mentalt. Men jag tror det finns en faktor inför kvällens match som kan vända det. Daniel Widing är tillbaka i laget. Man kallade in honom från Djurgården efter att Matt Anderson åkt på en skada och förväntas vara borta under en längre tid. Daniel Widing spelade med Rögle förra säsongen och var med om den oerhört starka slutforseringen som man stod för förra säsongen. Daniel Widing är oerhört populär i Rögle och jag tror hans ledarskap och vilja mycket väl kan ta Rögle till säsongens första seger i år. Det är dags nu!

Örebro har tvärt emot Rögle gått lite bättre än förväntat. Man har vunnit fyra av sina sex spelade matcher. Sägas ska dock att tre av fyra segrar kommit efter förlängning/straffar. Så endast en seger under ordinarie tid och det var mot Mora i premiären. Så Örebros form är egentligen inte heller speciellt imponerande. Jag skulle säga att Örebro har haft en hel del flyt, exempelvis mot Växjö där man var helt överkörda men lyckades knipa två poäng. Örebro har precis som Rögle varit riktigt svaga i BP, givetvis inte lika svaga som Rögle, men dryga 70% är långt ifrån godkänt. Även PP-spelet har varit riktigt iskallt med 12.5%. Det är också en väldigt viktig faktor för detta spel, just att Örebro är riktigt svaga i PP vilket gynnar Rögle som har seriens överlägset sämsta BP.

När lagen möttes förra säsongen vann Rögle båda sina matcher med 6-1 på hemmais, så lite av ett favoritmotstånd är Örebro också. Skulle inte tacka nej till det ikväll.

Återigen väljer jag att spela en tuff lina, -1.5 till 4.00 är alldeles för högt hos Goliath, alla andra sidor ligger runt 3.50. Kan inte blunda för 50 punkters extra värde. Vill man inte spela en sån tuff lina så rekommenderar jag Rögle insatsen tillbaka vid oavgjort till cirka 1.90!

Match: Rögle - Örebro
Spel: Rögle -1.5
Odds: 4.00
Insats: Flat
Bolag: Goliath
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Rögle - Örebro
Spela på Speltips Rögle - Örebro
SHL-Grinder - 11 Oktober 2018 - 12:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Referent - 2018-10-11 16:05

Hej! Vet inte om vi såg samma match om du påstår att Örebro blev "överkörda" av Växjö. Inte alls orättvist med den poängen. Dock en hel del flyt då man lyckades vända hemma mot Linköping. Tunt framåt då och svag insats senast mot Malmö.
Att Rögle har vettig chans mot ett litet ojämnt Örebro är väl annars uppenbart. Upp till bevis dock!


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  FC Utrecht - Heracles
Fotboll - HER över 4.5 hörnor
2.23
19:00  Degerford - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1 över 1,5 mål
1.75
19:00  Gais - Västerås SK
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.85
20:15  Sverige - Ryssland
Fotboll - VM 2019 - 2
2.12
21:13  Photograph - S.H.T.'s Piraya
Trav - Jägersro - H2H 2
1.85
13:00  Charles Schwab Challenge
Golf - PGA-Touren - Emiliano Grillo
51.00
19:00  Sundsvall - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tis 21/5 144 kr
19:30  V64 tisdag 21/05 648 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming