Dags för match mellan Rögle och Örebro. Där kommer jag spela hemmalaget att vinna under ordinarie tid till 2.14 gånger pengarna som Nordicbet & Betsafe erbjuder i skrivande stund. Spelet tas med en flatinsats.

Rögle kommer till denna matchen med en oerhört fin form, i de två senaste matcherna har det blivit två av två segrar. Segrarna har dock kommit mot relativt simpelt motstånd men fortfarande två oerhört viktiga och självförtroendestärkande segrar. Rögle har totalt vunnit fyra av fem matcher. Fyra av fem segrar borde mer eller mindre vara serieledning men Rögle ligger faktiskt fyra, eftersom det är två lag som har tolv poäng precis som Rögle och på tretton poäng ligger Luleå. Rögle ser mycket fina ut denna säsongen och har en oerhörd flärd i sitt spel, jag tycker minst att oddset i denna match är 10 punkter för högt på hemmalaget.

Örebro har verkligen börjat säsongen på ett imponerande vis. Örebro inledde med att vinna fyra av fyra matcher men i den senaste matchen så fick man dessvärre vika sig när man förlorade mot Malmö på bortais med 2-1. Det är dock viktigt att lägga till här att Örebro mer eller mindre har haft enklast tänkbara spelschema so far i SHL:s inledning. Jag säger inte att Örebro är svaga, men man har mött svagt motstånd så det är inte jättekonstigt att man har tagit så mycket poäng som man har gjort. Jag tycker verkligen att man ska vara större underdogs än vad man är borta mot Rögle.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip