Rögle tar under eftermiddagen emot Skellefteå på hemmais. Både Rögle och Skellefteå har en negativ formkurva för stunden. Jag ser dock ingen klar anledning varför inte Rögle är favoriter i denna match mot Skellefteå. Jag väljer att ta en högoddsare i denna matchen, Rögle -1,5 spelas hos Goliath till 4.25 med en flatinsats. Ett klart överodds, har man inte Goliath rekommenderar jag hellre Rögle rak eller moneyline, upp till er läsare.

Det är fortsatt oerhört jämnt i SHL. Mer eller mindre alla lag slår alla och tabellen är således jämnare än någonsin. Rögle ligger på åttonde plats i SHL med tre poäng ner till en elfteplats samtidigt som det är endast sju poäng poäng upp till serieledning. Som ni hör, det är oerhört jämnt. Rögle är just nu inne i en lite tyngre period efter att ha skördat poäng oerhört framgångsrikt senaste 1.5 månaderna. Rögle har nu fyra förluster på sina fem senaste matcher. Den senaste tiden har Rögle haft en del marginaler mot sig. Som senaste matchen i derbyt mot Malmö så anser jag att Rögle var det bättre laget och förtjänade att vinna. Tillslut föll man på straffar och åkte därmed på sin tredje raka förlust. Rögle har dock varit oerhört starka på hemmais den senaste tiden och inkasserat en hel del poäng. Det är inte en enkel uppgift att möta Rögle i Lindab Arena.

Skellefteå har precis som Rögle haft en tyngre period de senaste matcherna. Tre förluster i de fyra senaste matcherna i SHL samt 3-3 hemma mot Plzen i CHL. Skellefteå har inte imponerat den senaste tiden. Skellefteå ligger en poäng bakom Rögle så väldigt mycket står på spel i denna matchen. Jag köper dock som sagt inte alls att Skellefteå står så lågt i odds som man gör mot mycket starka Rögle. Båda lagen är väldigt dåliga i specialteams, det blir givetvis en viktig match i matchen.

Rögle är oerhört starka på hemmaisen som sagt. Båda lagen har en negativ form men Rögle är mycket starka och ska helt klart vara favoriter på hemmais. Det känns inte alls helt dumt att spela Rögle -1.5 och speciellt inte till 4.25 som Goliath erbjuder.

Match: Rögle - Skellefteå
Spel: Rögle -1.5
Odds: 4.25
Insats: Flat
Bolag: Goliath
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip