Dags för match mellan två extremt heta lag nämligen Rögle och Skellefteå. Det känns på förhand som att detta kommer att bli en mycket fartfylld och intressant historia. Över 4.5 mål betalar i detta nu 1.97 gånger pengarna och det tycker jag är alldeles för bra betalt för att inte spelas. Klicket blir alltså över 4.5 mål till 1.97 hos Unibet och spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Rögle trummar verkligen på i SHL denna säsong, något som inte förvånar mig speciellt mycket alls. Rögle har varit oerhört vassa den senaste tiden. Innan den senaste omgången hade man SJU raka segrar, helt otroligt bra. I den senaste omgången föll man dock mot Färjestad med 5-3 på bortais. Rögle har totalt gjort och släppt in 53 mål denna säsong på elva matcher vilket ger ett snitt på ungefär 5 mål per match. Rögles boxplay har varit svagt samtidigt som deras powerplayspel har varit övertygande.

Skellefteå har också startat SHL mycket bra. Skellefteå ligger trea på delad andraplats med Frölunda. De två jagande lagen ligger endast en poäng bakom Rögle. Skellefteå skulle alltså via en seger i denna matchen kunna kliva upp som serieledare i afton. Skellefteås form är övertygande med tre raka segrar i SHL. Skellefteå har haft ett något högre målsnitt än Rögle denna säsong. Den stora skillnaden mellan dessa två lag är att Skellefteås boxplay har varit klart bättre än Rögles.

Den här matchen är mer eller mindre en seriefinal så på förhand känns det som att det kan spruta en hel del känslor ute på isen. Det kan bli en hel del spel i specialteams och det gynnar givetvis vårt överspel i denna match, över 4.5 mål till 1.97 känns helt klart bra.

Match: Rögle - Skellefteå
Spel: Över 4.5 mål
Odds: 1.97
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip