Det är dags för den första semifinalen mellan Rögle och Skellefteå. Det är verkligen inget snack om saken vilka som är de stora favoriterna i denna matchserie. Rögle är enligt mig enorma favoriter att vinna av så många anledningar. Jag tror även man kommer vinna denna första matchen, jag kommer att spela Rögle att vinna matchen under ordinarie tid till 1.86 hos bet365 , spelet tas med en flat.

Rögle stod för en av de största slakterna vi sett i hockeyns historia när man besegrade Frölunda med 4-0 i matcher i kvartsfinalen. Men inte bara det att man slog Frölunda med 4-0 i matcher, utklassningen Rögle stod för är det värsta jag någonsin sett. Matcherna slutade 4-0, 5-2, 5-0 och 6-1. Vi snackar alltså en total på 20-3, jag upprepar TJUGO MOT TRE. Det är verkligen helt overkligt hur det kan ske en sån brutal slakt mot ett så vasst lag som Frölunda. Det är fantastiskt imponerande från Rögles sida samtidigt som man gärna tar fram skämskudden som Frölunda supporter. Men nog om det, Rögle är ett fantastiskt hockeylag som slutade på en oerhört imponerande andraplats i grundserien och har verkligen som jag nyss var inne på toppat den absoluta maxformen inför slutspelet. Rögle har fem raka segrar och ser otroligt fina ut. Man har dessutom fått vila sina kroppar i nio dagar och kommer komma till denna matchen supertaggade och superfräscha. Jag kan inte se hur Skellefteå ska orka stå emot denna maskin just nu.

Skellefteå kommer från en oerhört tuff matchserie mot Luleå i kvartsfinalen. Matchserien slutade 4-3 till Skellefteå efter ett rejält drama. Skellefteå spelade sju matcher på nio dagar, ett oerhört tufft spelschema med andra ord. Inför denna match har man fått två dagars vila. Skellefteå kommer alltså komma med ett riktigt slutkört lag till semifinalen mot Rögle. Dessutom har Rögle varit klart bättre än Skellefteå säsongen igenom. Jag kan inte se hur Skellefteå ska orka stå upp mot Rögles otroligt fina spel i denna matchen. Det är värde på hemmalaget Rögle som jag tror vinner denna matchen komfortabelt.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip