Dags för den andra matchen i matchserien mellan Rögle och Skellefteå, och här har jag en idé.

Rögle har gjort en fin säsong då man bland annat slutade tvåa i grundserien.
I kvartsfinalen slog man ut Frölunda med imponerande 4-0 i matcher, och det var inget snack om att man var det bättre laget.
I de matcherna hade man makalösa 20-3 i målskillnad, så det var verkligen en styrkedemonstration.

I den första matchen nu mot Skellefteå så vann man med 3-2 där man öppnade matchen starkt, och man hade 2-0 efter den första perioden.
Det blev dock dramatik då man släppte in 3-2 med bara 2.07 kvar att spela, men man klarade av att hålla undan och vinna matchen.
Truppen är urstark då man har spelare som Zaar, Ryfors, Everberg, Brithen och Seider, så laget är ett av seriens absolut starkaste. Här saknas dock Zaar, och det är ett rejält avbräck.

Skellefteå slog ut Luleå med 4-3 i matcher vilket nu gjort att man är framme i semifinal mot Rögle. Det blev dock en förlust i den första matchen där siffrorna skrevs till 3-2.
Efter en lite sämre start av matchen så jobbade man sig in och det var även nära att man fick in kvitteringen i slutet när man plockade målvakten, men man orkade inte hela vägen.
Man visade dock att man inte är någon enkel motståndare, och här tror jag att man återigen kan ställa till problem för hemmalaget.

I truppen finns spelare som Fröden, Lindholm, Möller, Lindström, Karlsson och Berggren för att nämna några, så som lag håller absolut en hög nivå, och här är jag inte alls främmande för att man skulle kunna kvittera matchserien.

Skellefteå stod upp bra sist och öppnar man bara matchen på ett bättre sätt än senast så bör man absolut kunna ställa till det för hemmalaget, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip