19.00 släpps pucken mellan Rögle och Växjö. Jag tycker att bortalaget ska ha fina möjligheter att vinna denna matchen. Bra mycket högre möjligheter än vad oddsen visar iallafall. Jag kommer således spela Växjö att vinna matchen till 3.20 gånger pengarna, spelet tas med en flatinsats och hittas hos Nordicbet eller Betsafe !

Rögle ligger på sjätte plats i SHL för tillfället med 42 inspelade poäng efter 25 spelade omgångar. Fyra placeringar längre ner så hittar vi Växjö med 31 inspelade poäng på lika många matcher spelade. Sån stor skillnad tycker jag inte det ska vara mellan lagen, Rögle var helt sinnessjukt bra i början på säsongen och Växjö var precis lika dåliga som Rögle var bra. Därav skiljer det fortfarande en himla massa poäng.

Formen hos dessa två lag är på uppåtgående. Rögle kommer från två raka segrar. Seger hemma mot Brynäs i sista omgången innan uppehållet hemma mot Brynäs och så sent som i tisdags så slog man Oskarshamn med 2-1 på bortais.

Växjö har inte förlorat hittills i december månad. Det låter dock klart bättre än vad det är. Växjö har spelat fyra matcher hittills i december och dessa fyra matcher har gett laget tio av tolv möjliga poäng. Så hittills är Växjö mer än nöjda med december månad, men givetvis vill man ha mer.

Växjö slog så sent som i tisdags Frölunda på hemmais med 4-2, detta är givetvis en seger som är makalöst viktigt, dels för poängen men även för självförtroendet. Att slå Frölunda är oerhört starkt och det är en perfekt start när man nu går in i slutfasen av höstsäsongen.

Växjö har varit mycket fina den senaste tiden och förtjänar enligt mig ett lägre odds i en bortamatch mot Rögle som inte alls ser lika bra ut som i inledningen av säsongen. Jag tycker att ett spel på Växjö till 3.20 helt klart är spelvärt.

Match: Rögle - Växjö
Spel: Växjö
Odds: 3.20
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet , Betsson
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip