Vi bjuds på en match under söndagen då Rögle gästas av Växjö, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Rögle kommer med två raka segrar i bagaget, och det får ses som något oväntat efter den imponerande 4-0 segern mot HV71 i matchen innan.

Nu senast så hade man 0-2 efter dryga 35 minuter och det såg riktigt bra ut. Man släppte dock in ett psykologiskt tufft mål i slutet av perioden då det var 13 sekunder kvar, och det blev nerv av det hela.
I den tredje perioden så är Frölunda mer effektiva och de vinner den sista perioden med 2-0, något som fullbordade vändningen till 3-2.
Spelmässigt så såg det ändå helt okej ut, och det gäller bara att ta vara på lägena man skapar.

De båda förlusterna har kommit på bortaplan och nu när man vänder hemåt så ser jag det som e klar fördel, något som också tabellen visar.
På hemmaplan har man vunnit med ett spela sex matcher där man vunnit samtliga matcher redan på ordinarie tid, så man trivs ypperligt i Ängelholm.

Truppen håller en riktigt hög nivå och vi hittar spelare som Tambellini, Höglander, Gelinas och Zaar i laget, men det finns helt klart mer spelare i laget som håller en hög standard.

Växjö kommer från en 3-0 seger mot Linköping där Fasth stod för en stabil insats i målet. Det var lagets tredje raka nolla, en siffra som är riktigt imponerande.

Dessa resultat har dock kommit på hemmaplan och där har man under säsongen varit fruktansvärt bra, och det har blivit nio segrar på elva hemmamatcher.

Här är det dock bortamatch som gäller och kikar vi på den statistiken så har man bara vunnit tre av sina nio matcher, så man är helt klart ett annat lag på resande fot, och det är en klar nackdel i denna matchen.

Rögle är obesegrade på hemmaplan hittills och nu när man möter ett Växjö som även dem trivs klart bäst på hemmaplan så tror jag man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1 unit till oddset 2.20 hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip