Dansk hockey ikväll där suveräna Rungsted gästas av Esbjerg. Blir det en enkel hemmaseger? Eller kan gästerna skrälla?, Häng med!

Rungsted går grymt och man bara vinner och vinner. Senast blev det seger med 2-4 borta mot Fredrikshavn och totalt så har man åtta raka segrar. Bredden i laget är en av styrkorna då man senast vann med 2-4 trots att varken Fiddler eller Sarault gjorde några poäng framåt. Istället var det svenskarna Persson, Olsson och Bergman som vann matchen på egen hand.
Hemmaplan här och där har man tagit nio segrar på tio matcher med en målskillnad på 46-18. Förlusten kom mot Sönderjyske i början av Oktober.

Esbjerg är inte alls i samma nivå som hemmalaget och placerar sig åtta av tio möjliga lag. Man vann senast hemma mot Herlev, en match som gästerna slarvade en del i. Innan dess tre raka förluster där man även förlorade borta mot Herlev med 5-2 efter att man haft svårt att hänga med i matchen.
Bortaplan verkar inte vara någon bra kombo för gästerna då man bara vunnit tre av nio matcher.
Man har inte alls samma bredd som hemmalaget utan litar mycket på ett fåtal spelare offensivt.

Hemmalaget har både fördel av hemmaplan, bättre bredd i truppen samt bättre form så allt talar för en enkel hemmaseger, och där instämmer jag!

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 4u hos Rizk , Goliath eller OHMbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip