Rysk hockey även här, och det känns alltid som man hittar en del fynd i de lägre ligorna, vilket jag anser mig ha gjort här.

Russkie Vityazi är dagens hemmalag och man har startat säsongen helt okej utan att glänsa. Formen är dock inte på topp och rycker man inte upp sig så kan detta bli en jobbig eftermiddag för laget. Tre raka förluster och bara två mål framåt är ett riktigt dåligt facit.

SKA 1946 är ett av ligans bästa lag och man har fortsatt visa det även denna säsong. Man har spelat in 44 poäng på 18 matcher och ligger tvåa i sin conference bakom Loko, ett annat starkt lag. Man kommer till match med sex raka segrar i bagaget, därav ett dubbelmöte mot Tayfun som man vann med 7-0 respektive 10-0. På bortaplan har man trivts bra hittills och man har vunnit samtliga sex matcher.
En spelare som Kukstel har mer att ta av, och spelar han idag är det dags att kliva fram, annars har man många spelare som kan kliva fram.

Gästerna är ett betydligt bättre lag än hemmalaget och man ska ha bra chans att åka hem med segern i denna match.

Speltips: 2 hcp -1 AH vilket betyder insatsen tillbaka vid uddamålsseger och full vinst vid tvåmålsseger eller mer, och jag kliver in med 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip