Ryssland- Finland

Kanada, Europa och svenska Tre Kronor är klara för semifinal i World Cup. Nu ska sista platsen delas ut och det står mellan Ryssland och Nordamerika U23, och ryssarna har ALLT i egna händer!

Ryssland föll som ni vet mot Sverige i öppningsmatchen med 2-1 i en relativt chansfattig match. Under tiden slog Nordamerika Finland med klara 4-1. Ryssland tog revansch direkt när man matchen efter slog just Nordamerika i en match där man verkligen hade studsarna med sig. De unga nordamerikanerna kom tillbaka och gjorde match i slutet men man kom aldrig närmare än 4-3.

Nu står alltså Ryssland på 2 poäng och Nordamerika på 4 poäng. Efter vinsten igår mot Sverige i OT firade Nordamerikanerna som de vunnit hela turneringen och jag fattar verkligen inte varför? Har de misstolkat reglerna?

Det är klart och tydligt att inbördes möte går före målskillnad vilket innebär att även fast Nordamerika har 3 mål upp på ryssarna kommer en vinst för Ryssland ikväll mot Finland ta de till semifinal. Detta mot ett helt avsågat Finland som endast har äran och sin heder att spela om.

Ja jag tror såklart inte finnarna kommer GE bort matchen, men jag tror verkligen inte ryssarna kommer släppa en här chansen. Man har ett bättre lag än finnarna och man ska med dessa förutsättningar slå finnarna 4/5 gånger i min åsikt.

Jag kommer därför gå in lite tyngre och spelar alltså:

Ryssland FT @ 1.75 med 5/6 units hos bet365


För fler spel


Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip