Hockey-VM drar igång och Ryssland tar sig an Frankrike som ska försöka mäta krafterna, en bedrift man inte bör klara av.

Ryssland är alltid Ryssland i sammanhangen och man kommer alltid med bra lag, även om jag tycker laget i denna turneringen kunde varit bättre. Mycket hänger på hur det går för Washington då man har både Ovechkin, Kuznetsov och Orlov där. Nu har man dock det laget man har, och det är inget dålig lag alls.

Koshechkin, Shestyorkin och Sorkin är killarna som ska vakta buren och där känns det rätt så stabilt då samtliga gjort det riktigt bra i sina klubblag i KHL.
På backsidan hittar vi intressante Zaitsev som lirar för Maple Leafs i NHL och Nesterov som vände hem till KHL inför denna säsongen.
Kikar vi offensivt så är det såklart där ryssarna alltid är farliga och namn som Gusev, Datsyuk, Kaprizov, Dadonov och Anisimov skrämmer såklart de flesta motståndarna i VM, framförallt dagens motståndare Frankrike som inte alls har samma spets och bredd som ryssarna.

Frankrike tror jag kommer hamna sexa eller sjua i gruppen, före Österrike och några platser efter topp fyra då det finns flera lag som håller högre klass. På backsidan är den klart lysande stjärnan Auvitu då han spelat i NHL. De övriga backarna har inte alls samma meriter och de flesta tillhör den inhemska ligan, en liga som inte håller någon högre klass.
Bland forwards är det ju Stephane Da Costa som ska styra och ställa då övriga inte är i närheten av klassen han besitter.

Med vetskapen att ryssarna ibland är rätt segstartade så tror jag ändå spelarna vill visa sig från sin bästa sida då det finns NHL-spelare att ta av om något lag åker ur.

Speltips: 1 hcp -2,5 och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip