Ryssland mot Schweiz på lördagkvällen, en riktigt rolig match i mina ögon och med flera skickliga spelare i lagen så bör det trilla in mål i powerplay.

Ryssland hade vunnit med 7-0, 7-0 och 6-0 inför senast, låt dock va mot lätt motstånd. Senast var det som sagt Tjeckien som stod på andra sidan och man fick stryk på förlängning efter att Pastrnak och Krejci haft lekstuga i sin första match i VM. Man gjorde tre respektive fyra poäng och vann egentligen matchen på egen hand. Nu är det dock Ryssland vi ska prata om och där kryllar det av spelare som kan göra det där lilla extra. Vad sägs om Kaprizov, Datsyuk, Dadonov och Grigorenko för att nämna några?.
Man har varit bra i powerplay och mot Frankrike var man 75%, mot Vitryssland 50%. Mot Österrike fick man bara ett läge och mot Tjeckien hade man tre möjligheter utan att göra mål. Nu har ju inte Schweiz visat upp något kanonspel bakåt och det bör smälla i spelformen.

Schweiz har tre segrar och en förlust, där man förlorade på straffar mot Tjeckien. Man har Niederreiter i laget och han leder lagets poängliga. Man fick förstärkning i form av Meier senast och han stod för tre poäng direkt senast. Offensivt ser det intressant ut och man har även Andrighetto och flera spelare som spelar i den inhemska ligan.
Mot Tjeckien kom tre av fyra mål i powerplay och senast blev det ett mål i spelformen mot Vitryssland.

Jag tror inte Schweiz kan störa ryssarna över 60 minuter, och man lär få lita på ett bra powerplay för att kunna få in en del mål, samtidigt som vi alla vet vad ryssarna kan offensivt.

Speltips: Över 1,5 mål i powerplay och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip