Tja!

Den andra matchen för dagen är Ryssland - Slovakien.

Ryssland som förlorade slaget om gruppsegern senast efter ett rafflande straffdrama där USA via T J Oshie som la sex av åtta straffar för amerikanarna tillslut kunde avgöra mötet i den åttonde straffomgången. Matchen var i sin helhet jämn och Ryssland gjorde ett 3-2 mål i slutet av matchen men det dömdes bort på grund av att målburen var flyttad ur sitt läge.
Tabellställningen är följande i grupp A:
1. USA 2 1 1 0 0 0 10:3 5

2. Ryssland 2 1 0 0 1 0 7:5 4

3. Slovenia 2 1 0 0 0 1 5:6 3

4. Slovakien 2 0 0 0 0 2 2:10 0

Ryssland som för stunden är den sämst rankade grupptvåan med sina fyra poäng för stunden, men fullpottare idag mot Slovakien så kliver ryssarna upp på den första platsen men då har ännu inte Kanada - Finland spelat.

Slovakien, ja vad händer under detta OS. Med endast två mål framåt och förlust 1-7 mot USA och förlust 1-3 mot Slovenien så är kritiken mot Slovakien skyhöga. Vad har hänt med detta Slovakien som gjorde ett sånt bra OS förra gången.
Slovakien måste vinna den här matchen med ett antal mål medan USA slår Slovenien rejält då Slovakien har sju minus mål fler jämfört med Slovenien och slutar troligen sist i grupp A.

Kommentar:
Ryssland kommer sannolikhet gå på attack direkt på nedsläpp. Med den så ack viktiga bästa tvåan platsen på spel så kommer ryssarna vinna denna match för att ha förhoppningar om att Kanada eller Finland inte slutar med ett oavgjort resultat. Då de bägge lagen har en sån mycket bättre målskillnad än Ryssland.
Slovakien som verkligen ska skärpa till sig. Och varför inte göra det i den här matchen. Efter att ha "floppat" i inledningen av turneringen så är ju verkligen chansen att komma tillbaka här stor. Nu räknar ju verkligen ingen med att Slovakien ska kunna vinna en enda match i detta OS och det kanske passar Slovakien som kan spela helt avslappnat genom att redan veta att dom kommer sluta sist i gruppen.
Jag tror absolut inte Slovakien kommer vinna den här matchen men dom kanske kan hålla jämna steg med ryssarna och förlora med uddamålet eller två mål och det är väl dags för Halak och Chara och visa vilka spelare dom är egentligen.
Mitt spel blir därmed Slovakien +2,5 mål till 2,05 på bet365 .
Slutresultat: 4-2?

This is the stats tab
This is the post tip