Då kliver värdnationen Ryssland in i OS och tar sig an och möter bottentippade Slovenien.

Ja vad ska man säga inför denna match. Hel galna ryssar som vill se sitt lag att göra ett betydligt bättre OS än förra då spelet inte gick lite i stå och nationen Ryssland blev redan utslagen i kvartsfinalen, då mot Kanada med 7-3.
Ryssland's trupp är helt klart en som kan gå hela vägen och med lagets offensiv så är det ju inget att hymna om att denna nation vill verkligen ÖSA in mål.
Med att få starta mot Slovenien så är det en perfekt start för de ryska spelarna att spela ihop sig, träna powerplay och verkligen komma få möjligheten att göra mål.
Med de offensiva krafterna som bland annat, Malkin, Ovechkin, Kovalchuk, Datsyk, Tyutin och Markov så har jag svårt att se att ryssarna inte ska gå på stenhårt framåt direkt från nedsläpp.
Rysslands premiärmatch förra OS 2010 så krossades Lettland med 8-2!

Slovenien, ett landslag som inte har dom största stjärnorna. Den största stjärnan är helt klart Los Angeles King spelaren Anze Kopitar. Sen finns ju Mursark men annars så är det spelare som är ute i Europa och spelar i dom lite sämre ligorna, som franska, italienska och tyska men det är OS spelare så vi ska inte klaga på att de är dåliga spelare för det är dom inte om en spelare får ställa upp för sin nation i ett Olympiskt spel. Men jämför vi med övriga nationer så kommer Slovenien att väga lätt och jag tror denna nation kommer få det svårt att freda sig mot dom stora jättarna Ryssland.
Slovenien fick inte heller vara med i förra OS 2010.
Slovenien hade en förmatch inför OS och den var mot Österrike. Matchen slutade 4-1 till Österrike.

Kommentar:

Ja att ryssarna kommer vilja gå ut och köra över slovenerna är dom nog inga som helst tveksamheter om. Ryssland är en nation som helt klart kan gå hela vägen och lagets offensiva kvalitet kommer göra att Ryssland kommer att göra en hel del mål i OS och varför inte börja med det i sett på pappret den lättaste matchen med att slå Slovenien med en massa mål. Och jag tror dock att Ryssland kommer vara lite väl anfallssugna så försvarsspelet kan komma att glömmas av lite så Slovenien kommer nog minst göra ett mål imorgon.
Jag kommer att spela över 6,5 mål till 1,85 på Unibet .
Slutresultat 6-2?

This is the stats tab
This is the post tip