Dags för Channel One Cup och Sverige går in mot Ryssland i en match som spelas i Moskva.

Ryssland är favoriter i denna match och det är absolut inget konstigt med det. Nu när man får spela i Ryssland så har man ett väldigt bra lag med, och det ska till extremt mycket om Sverige ska kunna utmana här.
På målvaktssidan har man Sorokin, Samsonov och Bilyalov, så snacka om att man fått ihop en riktigt stark målvaktsuppsättning!
På backsidan hittar vi namn som Nesterov, Voynov och Rafikov för att nämna några, och jag tycker man fått ihop en balanserad uppsättning här.
Offensivt så vimlar det om stjärnor och spelare som Soshnikov, Kaprizov, Shipachyov och Grigorenko finns i laget, men listan kan göras mycket längre.

Sverige möter tuffast möjliga motstånd direkt och det lär krävas en riktigt toppinsats för att kunna störa ryssarna.
Man har fått ihop ett målvaktspar i Johansson och Reideborn och här ser det bra ut inför turneringen. Defensivt så har man toppar i Wikstrand, Dahlbeck och Lööv från KHL där övriga kommer från SHL och Schweiziska ligan.
Offensivt då? Man har Andre Petersson, Ljungh, Pääjärvi och Strömwall för att nämna några, men totalt sett så har man inte riktigt lika bra bredd som hemmalaget, och det bör fälla avgörande i matchen.

I det ryska laget finns det mängder med stjärnor och laget ser ruskigt starkt ut. Här ska man vara det bättre laget, och jag räknar med att man vinner redan efter 60 minuter.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip