Sverige har tagit sig till semifinal i OS-hockeyn och här ställs man mot guldfavoriten Ryssland, och här är risken att det tar stopp.

Ryssland klev in i i turneringen som klara guldfavoriter och hittills har man gjort det helt okej även om spelet inte alltid sett bra ut, och man vunnit tre av de fyra spelade matcherna i turneringen.
Nu är man framme i semifinal och här hårdnar motståndet, något de själva också vet, och då tror jag att man höjer sig ytterligare.

Kaptenen Shipachyov som haft en rätt tung turnering stod för två poäng senast i kvartsfinalen mot Danmark, och det var ett fall framåt då han såg bra ut i matchen.
I laget finns även vassa spelare som Gusev, Grigoreneko, Slepyshev och Galiev för att nämna några, och när man har vittring på en finalplats så tror jag man kommer göra en riktigt bra insats.

Sverige har precis som ryssarna vunnit tre av de fyra spelade matcherna, och förlusten kom efter kollapsen mot Finland där finnarna vann efter förlängning.
I kvartsfinalen mötte man Kanada och i en målsnål historia vann man med 2-0, och det var först mer tio minuter kvar av matchen det första målet kom. Nu ska det sägas att Kanadas trupp är inte så bra som det brukar, men visst var det bra att vinna matchen.

Här möter man ett riktigt bra motstånd och ska man vinna behöver målvaktsspelet vara riktigt bra, och ser man på just målvaktssidan så är den väldigt stark.
Även om spelare som Wallmark och Lander varit bra i turneringen så har man dock inte alls lika stark offensiv som ryssarna, och här tror jag att det blir för tufft.

Även om det finns spelare i Ryssland som har klart mer att bevisa så besitter man en riktigt vass offensiv och det är något som kan ställa till rejäla problem för den svenska defensiven, och dessvärre för svensk del tror jag att ryssarna visar sin klass och vinner matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

TV: Rygga vår dubbel i England




This is the stats tab
This is the post tip