Karjala Cup är i full gång och under söndagsförmiddagen bjuds vi på fin hockey mellan Ryssland och Tjeckien där jag tror mig ha hittat vinnaren.

Ryssland förlorade inledningsmatchen mot Finland med 3-2 vilket jag tyckte var en liten skräll, trots att finnarna kommer med en bra trupp. Senast såg det tufft ut då man låg under mot Schweiz med 2-1 efter två perioder. I sista perioden visade man dock att man har en av de bästa trupperna med sig i turneringen och man vänder och vinner med 2-6, vilket betyder 0-5 i sista perioden.
Det finns hur mycket skicklighet som helst i laget och ska vi nämna några så tänker jag främst på Gusev, Mozyakin och Kaprizov som alla håller toppklass med KHL-mått mätt.

Tjeckien förlorade premiären mot Sverige med 5-3 efter att Dick Axelsson avgjort matchen med två mål i sista perioden. Senast blev det vinst mot Schweiz med 3-2 i en match man inte övetygade särskilt mycket.
Man har Nakladal, Sekac och Kovar i laget och precis som i det ryska laget håller dessa spelare hög klass.
Man har dock inte samma bredd som det ryska laget, vilket jag tror kan bli en tung faktor i denna matchen.

Speltips: 1 hcp -1 AH vilket betyder att vi får insatsen tillbaka om hemmalaget vinner med uddamålet och full vinst om man vinner med minst två mål och jag investerar 4u // Tobbe

This is the stats tab
This is the post tip