Ryssland gör här sin andra match i JVM och man ställs mot Schweiz som ska göra sin premiär, och här tror jag att ryssarna kommer ut starkt då man vill ta revansch efter förlusten i premiären.

Ryssland mötte Sverige i premiären och där blev det en förlust med 3-6, och man hade svårt att få fram de riktigt bra lägena i matchen mot ett Sverige som visade upp ett riktigt bra spel.
Lagets yngsta spelare Matvei Michkov stod för två mål i matchen och även om det inte var några vackra mål så visade han upp flera gånger i matchen att han håller en otroligt hög nivå.

Utöver Michkov har man ett väldigt starkt lag med spelare som backen Mukhamadullin samt Khusnutdinov och Guslitsov offensivt, och nu när man har ett match i kroppen samtidigt som motståndet är klart svagare så bör man kunna styra matchen från start till mål.

Schweiz gör här sin premiär och man ställs direkt mot riktigt tufft motstånd. Inför turneringen spelade man inte heller någon match som de andra lagen gjorde, utan den senaste matchen spelades i mitten av november, något jag ser som ett stort minus.

Man har hamnat i en tuff grupp där man kommer att slåss mot Slovakien om att ta den sista slutspelsplatsen, men det är ingen självklarhet att man fixar det.
I laget finns det en del talangfulla spelare i Bichsel, Zanetti, Meier, Allenspach och Canonica för att nämna några. Man är dock en bra bit från de bästa nationerna, något som lär visa sig här, och detta bör bli övermäktigt mot ett segersuget Ryssland.

Ryssland förlorade premiären mot Sverige men här är motståndet klart enklare, och jag tror att man sätter gasen i botten direkt för att försöka avgöra matchen tidigt, vilket gör att man bör ha goda möjlighet att vara i ledning redan efter den första perioden.

Speltips: 1 första perioden och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip