Dags för Sverige att ställas inför sitt tuffaste prov hittills då Ryssland står som motståndare, och här har jag en idé.

Ryssland vann premiären mot USA med 5-3 och man såg riktigt starka ut trots att en spelare som Podkolzin inte stod för någon poäng i matchen.
Sedan åkte man på en riktigt nit då man högst oväntat förlorade mot Tjeckien med 2-0, och det var nog en hel del underskattning från lagets sida, för det är en match man absolut ska vara vinna sett till spelarmaterial.
Tjeckien var sylvassa i sina kontringar och man vann absolut inte oförtjänt.

Nu senast så var man tillbaka på vinnarspåret då man slog Österrike med klara 1-7, en match man såklart inte ska kunna förlora. Man vann skotten med 18-50, och man var helt överlägsna även om man släppte en del skott mot egen kasse.
Podkolzin stod för två mål och en assist, något som måste varit oerhört skönt efter två raka matcher utan poäng.

Sverige öppnade med att slå Tjeckien med klara 7-1 där man stod för en bra insats i de två sista perioderna, och det var inget snack om att man var det bättre laget över 60 minuter.

Senast så ställdes man mot svaga Österrike och där var det full dominans från nedsläpp, och man vann matchen med 0-4. Lite oroväckande är att man bara gjorde fyra mål på de 65 skott man sköt mot mål, så effektiviteten var inte den bästa. Man fortsatte dock att skapa lägen och spelmässigt så har det sett bra ut.
I matchen släppte man också bara till sex skott mot egen kasse, och det är tolv färre än vad Ryssland släppte till, så defensivt har det också sett bra ut förutom i den första perioden mot Tjeckien då man såg svajiga ut.

Lucas Raymond skapade mängder med chanser i matchen mot Österrike men pucken ville inte in och han klev av skadad i mittenperioden.
Han kom dock tillbaka i matchen och han fick också göra mål, och det lär ha varit skönt för självförtroendet.

Ryssland är ett av turneringens bästa lag och här kommer Sverige att ställas på prov. Jag tycker dock Sverige har sett bra ut hittills och jag är inte alls främmande för att man krigar till sig poäng i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 1u till oddset 1.71 hos Betsafe eller Nordicbet // TT

This is the stats tab
This is the post tip