Dags för Leksand att resa till Slovakien för det andra mötet med Slovan Bratislava, och här tror jag på samma utgång som senast.

Slovan Bratislava öppnade turneringen med att förlora mot leksand med 5-3 på bortais, en match man länge ledde. Man släppte dock 2-3 till 5-3 sista fem minuterna vilket är snöpligt, men man var totalt sett det svagare laget.
Därefter blev det en ny förlust mot Fribourg med 5-2, något som nu gjort att man får det tufft att ta sig vidare från gruppen.

Truppmässigt så är man det svagaste laget i gruppen även att det finns en del kompetenta spelare i Yogan, Rapuzzi och Gaspar, och här tror jag att man återigen väger för lätt trots hemmais.

Leksand visade oerhörd styrka i det första mötet mot just Slovan Bratislava då man sent hände 2-3 till seger 5-3, och nyförvärvet Ruohomaa blev matchhjälte då han gjorde både 4-3 och 5-3.
Nu senast blev det en 3-2 seger mot Trinec där Lang avgjorde med dryga fyra minuter kvar att spela, något som gjort att man nu sitter i en bra position.

Truppen har denna säsong förstärkts med bland annat tidigare nämnda Ruohomaa som sett riktigt bra ut samt Kloos som kommer att bli nyttig framöver.
I övrigt så har man spelare som Ashton, Ahnelöv, Lang och Veronneau i truppen, så laget är starkt, och här bör man kunna ta en bekväm seger.

Slovan Bratislava håller inte alls samma nivå som Leksand och trots bortaplan så bör gästerna vara numret större, vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip