Onsdagseftermiddagen bjuder på rysk hockey mellan Sibir Novosibirsk och Metallurg Magnitogorsk, och här har jag klart mest tro på gästerna.

Sibir Novosibirsk har öppnat säsongen på ett ganska mediokert sätt då man bara vunnit två av sju matcher såhär långt, ett facit som knappast i imponerar.
Nu vann man senast och det var nog skönt efter tre raka förluster. Man mötte dock Kunlun som bara segrat i två av nio matcher och då har man även varit klart sämre spelmässigt i segermatcherna, och nu är det ett helt annat motstånd.

Kikar man på truppen så finns det spelare som Oleg Li, Milzorov och Shore i laget. Man har dock överlag en rätt svag spets i laget, något som även synts på målskyttet då man bara gjort 14 mål på sju matcher, och här bör man få det riktigt tufft.

Magnitogorsk har sett lysande ut inledningsvis på säsongen och hittills har man vunnit sju av sina åtta spelade matcher. Förlusten kom mot starka Salavat Ufa där siffrorna skrevs till 2-7.
Efter det har det dock blixt fem raka segrar där man även öst in mål, närmare bestämt 26 stycken, vilket ger ett snitt på över fem mål per match.

Nyförvärven Maillet och Leipsic har sett ruskigt starka ut framåt hittills och de står på 13 respektive tio poäng hittills. I laget finns även vassa namn som Goldobin, Chibisov, Yakovlev och Currie för att nämna några, så truppen håller en klart högre nivå än hemmalaget.

Hemmalaget Sibir Novosibirsk har bara vunnit två matcher hittills denna säsongen och då man möter ett gästande Magnitogorsk som är det bättre laget samt har formen på topp så bör man få det jobbigt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip