Match mellan Sibir Novosibirsk och Spartak Moskva där hemmalaget har revansch att utkräva efter den förkrossade 7-0 förlusten senast lagen möttes.

Sibir Novosibirsk förlorade alltså med 7-0 senast lagen möttes och siffrorna blev större än det borde blivit då Bespalov gjorde en jättematch.
På slutet har man varit inblandade i målglada matcher där de fem senast slutat med minst fem mål, oftast flera. Nu senast gjorde Brule comeback efter frånvaro och stod direkt för en imponerande match där han assisterade till fyra av lagets fem mål.
Man är klart bättre på hemmaplan och här bör man kunna få in en del puckar samtidigt som defensiven inte varit fläckfri på slutet.

Spartak Moskva kommer med en finfin seger borta mot Barys Astana med 4-5 efter att man legat under med 3-0 efter åtta minuter, starkt!
Detta gjorde man även utan Khokhlachev i laget samt att förstalinan inte stod för några mål.
Senast man mötte Sibir så vann man med 7-0 hemma, men nu är det bortaplan och man kommer få svårare att hålla tätt bakåt, men jag är samtidigt inne på att man kommer hota offensivt då man har flera spelare som kan hota framåt.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 3u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip