San José ställs mot stentufft motstånd natten till söndag då Boston kommer på besök, och här ska det råda klasskillnad.

San José tillhör den nedre delen av tabellen och ser man på antal segrar så vinner man inte ihjäl sig.
Att man har hemmaplan här är heller ingen större fördel då man även på hemmaplan har det tufft med segrarna då man bara vunnit 4/20 matcher. Natten till lördag gick man även en tuff match mot Anaheim som gick till förlängning, och med match bara dygnet efter så är man inte lika utvilade som gästerna.

Karlsson, Hertl, Meier och Couture är spelare som tillhör de bättre i laget. Man har dock varken samma spets eller bredd som gästerna, och här bör man få det väldigt tufft.
Kunin och Simek saknas samtidigt som Nutivaara är tveksam.

Boston bara fortsätter tugga på och efter två raka segrar på slutet har man nu tagit 30 segrar efter 38 matcher, vilket är urstarka papper.
I segern senast mot LA Kings med 2-5 handlade det som oftast om Pastrnak, och med sina två mål var han högst bidragande till segern. I matchen ställde man även Swayman i kassen vilket öppnar för att Ullmark spelar här, vilket vore ett klart plus.

Bortais är heller inget hinder då man tagit elva segrar på 16 matcher, och man har inför matchen vunnit fyra av de fem senaste matcherna på resande fot.

Kikar man på truppen så har man en grymt fin spets mer Marchand, Bergeron och Pastrnak samt en fin bredd med Krejci, Hall och Zacha, så det finns gott om spelare som hotar offensivt.
Saknas gör DeBrusk.

Boston har visat fin form under hela säsongen och nu när man ställs mot ett bottenlag som även är b2b så ska man ha goda möjligheter att ta en tredje raka seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Kahkonen (Unconfirmed) - Swayman (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip