San Jose Sharks - Calgary Flames

Försäsongen börjar lida mot sitt slut och för San Jose Sharks del så ar man två matcher kvar att spela innan säsongen drar igång på riktigt. Sharks har under försäsongen tagit det ganska lugnt jämfört med andra lag i ligan och man har endast spelat 4 matcher. Det har blivit ett 2-1-1 record där främst man matchat unga talanger men nu i de sista två matcherna förväntas man spela sina mer ordinarie trupper.

San Jose Sharks är annars ett lag som ser otroligt intressant ut denna säsong. Jag tycker redan förra säsongen man hade kapacitet att ta sig en bit i slutspelet, men fick tillslut ge repass mot Vegas Golden Knights i en tuff matchserie.

Senast gjorde man en riktigt bra match mot Calgary Flames med i stort sett bara unga talanger i laget och man ledde med 4-1 efter en rafflande förstaperiod. Flames slutade med att komma tillbaka i tredje perioden då Sam Bennett gav hemmalaget ledningen och när A:Czarnik satte 7-5 i öppen kasse var vändningen fullbordad. En tung förlust för Sharks som annars gjorde en riktigt stark match.

I natt möter man återigen detta Calgary Flames men denna gång har vi en del skillnader. San Jose Sharks har bekräftat att Erik Karlsson, som byttes till laget som off seasons kanske största trade kommer att göra debut i natt och kommer spela tillsammans med M.Vlasic. Detta är ett enormt tillskott för Sharks på backsidan och har nu två enormt bra backpar vilket nästan kan tituleras som ligans bästa.

Nu har Sharks inte bekräftat lineupen helt inför matchen, men förväntar mig ett rätt starkt lag från Sharks sida då det endast är två matcher kvar innan säsongen drar igång, samt att man i stort sett vilade alla sina veteraner senast mot Flames i 7-5 förlusten.

För Flames då? Jo man har under försäsongen matchats väldigt hårt där man bland annat varit i Kina för att promota ligan där. 2/2 förluster mot Bruins blev det då och samtidigt har man låtit sina unga spelare spelat hemma i Kanada och de har gjort det desto bättre. Senast matchade man som sagt i stort sett sitt bästa lag och därför förväntar jag mig att några av dessa stora stjärnor visas i nattens match, även om några även kommer spela.

Jag kommer välja att plocka raka ettan här och tror på revansch från Sharks sida då en boost från Erik Karlsson tillsammans med veteraner bör ha bra chans mot ett Flames som troligtvis vilar en del spelare.

Självklart är det lite riskabelt att plocka spelet före lineup är helt bekräftad men tror Sharks kan gå ner mot 1.85 innan matchstart och därför väljer jag att plocka redan nu.

Nattens spel blir därför

Match: San Jose Sharks - Calgary Flames
Spel: 1
Odds: 2.11
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson / Nordicbet / Betsafe
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip