Formsvaga San José ställs under natten till tisdag mot stentufft motstånd i form av Carolina, och här tror jag att man helt enkelt inte räcker till.

San José kommer från en förlust mot Washington där man blev nollade, och siffrorna skrevs till 0-4.
Man hade svårt med Washingtons stjärna Ovechkin som stod för tre poäng i matchen.
Innan dess blev det en 4-1 förlust mot St Louis där man var det klart sämre laget, och ser man till de senaste fem matcherna har det bara blivit en seger där man också haft en målskillnad på 8-19.

Man har svenskarna Karlsson och Dahlén i laget samt spelare som Meier, Couture och Hertl för att nämna några. Truppen är dock inte en av de bättre i ligan och mot ett urstarkt Carolina är känslan att man åker på sin tredje raka förlust.
Saknas gör avstängde Evander Kane samt Knyzhov.

Carolina fortsätter att gå som tåget i ligan då man efter 16 matcher tagit 14 segrar.
Nu senast slog man LA Kings på bortais med 4-5 där det blev en mållös sistaperiod.
Andersen stod för en riktigt bra insats i den tredje perioden då hemmalaget jagade kvittering, men trots ett skottövertag på 20-2 så lyckades man hålla undan.

Nu är det bortamatch för fjärde matchen i rad, men det verkar inte bekomma laget alls då man efter nio matcher på resande fot vunnit åtta.
Laget är ett av ligans bästa då man både har en väldigt bra spets och bredd i laget med spelare som Aho, Svechnikov, Teravainen och Necas för att nämna några, och mot ett formsvagt San José bör man ha bra möjligheter att ta en ny seger.

San José har formen helt under isen och då man ställs mot ett av ligans bästa lag så bör man få det riktigt tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Reimer (Confirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip