San José tar emot Carolina under natten till lördag, en uppgift som är väldigt tuff.

San José smygstartade säsongen nere i Tjeckien där man mötte Nashville i två raka matcher, och det slutade med två nederlag. De tre senaste matcherna har spelats i just Tjeckien då en match varit träningsmatch. Samtidigt är detta första matchen på en vecka, vilket bör vara ett minus.

I truppen har man fina spetsspelare i Hertl, Meier, Karlsson och Couture, spelare som får ta mycket ansvar. Där bakom ser det dock rätt svagt ut, så man lär få en tuff säsong, och här möter man ett av ligans förväntade topplag.
Barabanov, Nutivaara och Knyzhov förväntas missa matchen.

Carolina gjorde säsongspremiär på hemmais senast och man öppnade på bästa sätt då man tog en 4-1 seger mot Columbus. Man mötte visserligen inte ett av de bättre lagen i ligan, men det är inte tuffare nu, så man bör kunna ta en ny seger.

I laget har man spets i bland annat Svechnikov, Aho, Teravainen och Necas.
Jämför man även med hemmalaget så har man en klart bredare trupp med namn som Stastny, Fast och Jarvis samt nyförvärvet Brent Burns som kommer från just San José, så man har ett namnkunnigt lag, och en likande prestation som senast bör räcka långt.
Pacioretty och Gardiner förväntas missa matchen.

San José gör debut på hemmais men då det vankas skarpt motstånd i form av Carolina så är känslan att man får det tufft, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip