San José ställs mot tufft motstånd natten till torsdag när topplaget Dallas gästar, och jag har hittat ett spel i matchen.

San José med Erik Karlsson i spetsen har som väntat haft en tuff säsong och även om det är mycket matcher kvar så lär man redan nu kunna säga att det inte blir något slutspel.
Man har otroligt svårt att skapa winningstreaks då man oftast bara kniper någon seger här och var, och ser man till de 20 senaste matcherna har man bara tagit fem segrar.

I laget har man några spetsspelare i Karlsson, Meier, Hertl och Couture som gästerna måste se upp med. Överlag är dock truppen väldigt blek, speciellt defensivt då man släpper in alldeles för mycket mål, och mot ett starkt Dallas lär man väga för lätt.
Kunin och Simek saknas i matchen.

Dallas kommer från en mycket fin insats senast då man nollade Vegas på bortais, och man vann matchen med 0-4.
På slutet har man haft ett tufft spelschema då man i de fem senaste matcherna bara mött bra motstånd, och tre segrar är helt klart godkänt.
En av lagets styrkor har varit bortaspelet då man plockar mycket poäng även på resande fot, vilket också bidragit till att man slåss i toppen av conferencen.

Precis som hos hemmalaget finns det bra spets i Robertson, Heiskanen, Pavelski och Seguin. Man har dock en starkare målvaktssida samtidigt som det finns en klart bättre bredd i laget, något som talar för seger i matchen.
Hintz är ett frågetecken inför matchen.

San José tillhör ett av de svagare lagen i ligan och nu när man ställs mot topplaget Dallas bör man få det tufft, speciellt defensivt, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Reimer (Confirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip