SAP Center bjuder på hockey natten till lördag då San José tar emot Edmonton, och här ska gästerna ha bra chans att vinna.

San José störde LA Kings senast då man förlorade med 4-3, och inte oväntat var det spelare som Hertl och Meier som skapade oreda offensivt.
Innan dess slog man Arizona med 2-4, ett lag som tillhör de sämre i ligan, och nu väntar helt annat motstånd. Formen är heller inte på topp då man bara vunnit tre av de tolv senaste matcherna, och det enda topplaget man slagit är Minnesota.

Spets finns i truppen i Karlsson, Couture, Meier och Hertl, spelare som ska vara ledande i laget. Man har dock inte alls samma spets som gästerna har då McDacid och Draisaitl kan vinna matcher på egen hand, och här tror jag man får det för tufft.
Kunin, Nutivaara och Simek saknas i matchen.

Edmonton körde över svaga Anaheim fullständigt senast då siffrorna skrevs till 2-6, och skotten vann man med klara 23-53. Nu är motståndet visserligen tuffare, men man möter ett lag som inte skrämmer på pappret.
I de sex senaste matcherna har det bara blivit två segrar, något som kanske ser svagt ut. Man har dock haft ett rätt tuff spelschema då bland annat Colorado, Winnipeg och Seattle varit motståndare, och nu är det inte lika tufft.

I laget finns två superstjärnor i McDavid och Draisaitl, två spelare som öser in poäng. Där bakom finns samtidigt Hyman och Nugent-Hopkins som båda gjort över en poäng per match, så det finns även en okej bredd, och kommer man upp i nivå så ska man vinna denna matchen.
Kane, Murray och Skinner saknas i matchen.

I mina ögon är Edmonton det klart bättre laget och efter den fina insatsen senast så tror jag man går ut och gör en ny bra match, och här väljer jag att gå på bortaseger i matchen.

Reimer (Unconfirmed) - Campbell (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u

This is the stats tab
This is the post tip