San José tar sig an Nashville hemma i SAP Center natten till söndag, och här ska gästerna ses med goda segerchanser.

San José kommer närmast från en 3-1 förlust mot Vegas där man även förlorade skotten med 31-17, och spelmässigt var det inget snack om att hemmalaget var det klart bättre laget.
Ser man till de fem senaste matcherna så har man tagit två segrar, men en stor anledning till dessa har varit målvaktsspelet då man skapat klart färre lägen än motståndarna i matcherna.

I laget har man Couture, Meier, Burns och Hertl som samtliga håller en bra nivå, och de har även gjort en bra säsong.
Överlag är dock truppen klen och då man även har en del skador i bland annat Karlsson, Balcers och Ferraro så ser det ännu tunnare ut, och här tror jag att man väger för lätt.
Utöver nämnda avbräck förväntas Dahlén, Hill, Knyzhov, Labanc och Megna missa matchen.

Nashville ligger på en sjätteplats i conferencen och man är i allra högsta grad med i kampen om en slutspelsplats. Det gäller dock att man fortsätter plocka vinster för att inte tappa placeringar.
Inför denna matchen har man två raka nederlag mot Tampa Bay samt Seattle, så man är ute efter att bryta mönster, och mot ett svagt San José bör man ha goda chanser att lyckas.
Saknas gör Cousins samtidigt som Carrier är tveksam.

San José har en hel skador som stör och då laget håller en rätt svag nivå bör man få det tufft mot ett Nashville som inte alls har lika kännbara avbräck, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Reimer (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip