San Jose Sharks - New Jersey Devils

Goalies: Jones (probable) vs Kinkaid (probable)

Inte varje dag jag hittat ett spel under 2.00 på 1x2 marknaden i NHL, men i natt tycker jag vi har en rätt klar seger på förhand. San Jose Sharks gästas av B2B och bortasvaga New Jersey Devils.

San Jose Sharks har på slutet varit rätt svaga och man har fått komma hem nu efter en relativt dålig och svag roadtrip när man endast lyckades spela hem 3 av 10 möjliga poäng. Man har efter den misslyckade roadtripen hunnit med att spela en hemmamatch där man vann klart med 5-1 mot Carolina Hurricanes och senast gått 1-1 i de två bortamatcherna mot Dallas Stars och senast Arizona Coyotes. Senast mot Coyotes fungerade offensiven riktigt bra och Sharks skaffade sig tidigt ett 2-0 övertag i första perioden. När sedan Evander Kane utökande i andra perioden till 3-0 såg det ut att bli en komfortabel seger för Sharks. Men Coyotes kom tillbaka och gjorde match av det hela och stod för de kommande 3 målen och matchen stod och vägde i trejde perioden. Sharks avgjorde med ca 5 minuter kvar av matchen när Lukas Radil gjorde sitt första NHL-mål i karriären och Tomas Hertl kunde sedan sätta spiken i kistan med sitt 5-3 mål.

New Jersey Devils fortsätta ha misär. Efter den fantastiska starten på säsongen där det såg ut att allt stämde så har Devils kommit ner på jorden och man har haft det riktigt tungt på slutet. Laget ligger sist i sin division och man har endast 2 vinster på sina 10 senaste matcher. Den stora boven har varit laget totalt värdelösa spel på bortais där man endast är 3-10-2 i år. Nu är laget ute på den tuffa roadtrippen i pacific division och man spelade igår mot Anaheim Ducks. Man valde att ställa över Keith Kinkaid och den forne stormålvakten Corey Schnieder fick chansen igen. Corey som fortfarande inte vunnit en match sedan december förra året kunde inte ta sin första vinst igår då Ducks vann med 6-5 efter straffar i en galen match där främst första perioden bjöd på rejäl hawaiihockey.

Om vi tittar på nattens match är alltså New Jersey B2B mot ett utvilat San Jose Sharks. Jag brukar sällan spela odds under 2.00 på 1X2 på NHL, men här tycker jag San Jose borde ha mycket bra vinstchanser då Devils är det sämsta laget i ligan på bortais och har dessutom en riktigt lång och tuff match i ryggen från igår där man spelade 60 min + OT. Även om Keith Kinkaid startar i natt så är Sharks ett bra och starkt hemmalag som jag sagt många gånger och jag tror helt inte Devils orkar ställa om i natt mot Sharks start offensiva spel.

Jag kommer därför spel

Match: San Jose Sharks - New Jersey Devils
Spel: 1
Odds: 1.85
Insats: 4/7u
Bolag: Betsson , Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 04:30

För fler spel

Twitter: @bethockeystick
Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip