San Jose Sharks - Chicago Blackhawks

Goalies: Jones (probable) vs Crawford (probable)

San Jose Sharks har efter en lång roadtrip fått komma hem igen och man visade upp en stabilt spel när man slog New Jersey Devils med klara 4-0. Detta Devils som annars är skadedrabbat blev mer eller mindre överkörda och man hade inte mycket att sätta emot Sharks. Detta Sharks som annars inte sett speciellt farliga ut on the road då man avslutade sin roadtrip med 3 raka förluster.

Chicago Blackhawks rekade jag mot Edmonton Oilers i en match där jag ansåg att de inte skulle vara underdogs. Den gången hade jag rejält fel då man var helt under isen under 60 min och man föll med klara 0-5. Hawks som innan dess vänt ett 0-3 underläge mot Canucks till vinst i OT har nu under två matcher i rad stått på hälarna i inledningarna av matchen och jag tror man har fått en rejäl utskällning av coach Q angående hur man ska hantera matcher från start.

Innan detta har Hawks varit det spelförande laget i alla matcher och man har på så sätt dominerat många lag. Detta har lett till många vinster och laget har fortfarande 7-2-1 senaste 10 matcherna och är med det fortfarande ett av ligans formstarkaste lag.

Sharks är helt klart ett starkt hemmalag, men man brukar ha svårt att möte Blackhawks som vunnit 6/10 senaste matcherna. Sharks har endast ett målsnitt på låga 1.80 mål/match på dessa 10 möten medan Hawks snittar 3.00.

Det råder inga tvivel om att Sharks på hemmais ska vara favoriter, men återigen ser jag värde i Hawks. Jag räknar med att man kommer vara med från start här efter två dåliga insatser i rad och när vi får hela 2.35 på Hawks ML tycker jag det är värt att testa.

Nattens spel blir därför

Chicago Blackhawks ML @ 2.35 med 3/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip