San José fortsätter att förlora hockeymatcher, och när ett formstarkt St Louis är risken att en ny förlust läggs på kontot.

San José hade 3-2 mot Florida senast med tio minuter kvar att spela, och det efter att man vänt ett 1-2 underläge.
Som vanligt under säsongen räckte man inte hela vägen då man släppte tre mål sista tio, och det blev en förlust med 3-5, en förlust som innebar tredje raka nederlaget.
Hittills har det bara kommit två segrar efter 16 matcher, vilket är makalösa siffror i en annars jämn liga.

På skadelistan har man Barabanov, Couture samt fler andra namn som Benning, Lindbom och MacDonald som inte förväntas spela. Även Duclair är dtd, så med namn som Hertl, Eklund, Granlund och Labanc framåt så ser man inte särskilt starka ut, och det bör bli en ny tuff match.

St Louis formstarka

St Louis har gjort en fin inledning på säsongen med åtta segrar på 14 matcher. Till denna matchen kommer man med tre raka segrar i ryggen mot Arizona med 2-1, Colorado med 2-8 samt nu senast mot Tampa Bay med 5-0, så det är inga bluffsegrar man tagit.

Truppläget är bra då man har samtliga spelare tillgängliga, och med offensiva hot i Buchnevich, Thomas, Kyrou och Schenn så finns det gott om bredd i laget tills skillnad mot hemmalaget.

Gästerna kommer med bra form och med en skadefri trupp ska man kunna knipa en ny seger, och jag går på bortaseger i matchen.

Blackwood (Unconfirmed) - Binnington (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Bethard .
This is the stats tab
This is the post tip