San Jose Sharks - Tampa Bay Lightning

Goalies: Jones (probable) vs Vasilevskiy (probable)

Wow vilken toppmatch att vänta när San Jose Sharks återvänder hem efter en tre matcher lång roadtrip och gästas av ligans absolut bästa lag Tampa Bay Lightning. En offensiv matchup som heter duga. Och frågan är, Kan Sharks stoppa denna maskin som inte verkar veta hur man förlorar?

San Jose Sharks säsong har haft en väldigt volatil formkurva. Man är laget som blandar och ger. Där man producerar fantastisk offensiv med att inte veta hur man försvarar sig. Sharks med ett fint lag ligger trots allt ändå på slutspelsplats för tillfället då man är 3a i divisionen. Man har ett record på godkända 22-13-7 och ett fint hemmafacit med 12-4-4. Man har på sina tre bortamatcher blandat och gett där man tog 4/6 möjliga poäng vilket får ses som ett bra facit. Det som imponerat mest är helt klart målproduktionen där Sharks gjort hela 17 mål framåt på dessa 3 matcher. Absolut så imponerar det men man måste komma ihåg att man nästan släppt in lika många mål bakåt. Hela 16 mål bakåt säger en del om hur Sharks matcher sett ut. Senast tog man dock en fin seger borta mot divisionsrivalerna Colorado Avalanche där man vann med 5-4 i en riktigt svängig match. Sharks började klart bäst och gjorde också 1-0 men snabb replik av Avs kvitterade tillställningen. I andra perioden drog dock Sharks ifrån rejält till en 5-1 ledning och allt kändes som det skulle gå hajarnas väg. Men Colorado kom tillbaka och gjorde match av det hela när man stod för matchen tre kommande mål. Man hade även högt tryck att få dit kvitteringen på slutet men Sharks höll undan.

Tampa Bay Lightning är ligans överlägset bästa lag just nu, ingen kan säga något annat. Man vinner inte bara matcherna, utan man förnedrar de flesta lagen man möter. Det ser verkligen inte svårt ut att spela hockey när man tittar på Tampa och spelare som Brayden Point, Kucherov inte minst spelar sin livs hockey. Poängen bara ramlar in och när man dessutom har sparkapital i Stamkos, Gourde, Hedman, mm ja jag kan nog hålla på hur länge som helst… ja då är man helt enkelt bäst. Laget är 9-0-1 senaste 10 matcherna vilket imponerar bara det och har 7 raka vinster i ryggen. Senast så förnedrade man LA Kings med 6-2 på bortais där Kucherov hade show igen med 4 nya poäng. Nej det är inget snack om att Tampa är överlägsna i ligan just nu.

Nu återvänder alltså San Jose hem och gästas alltså av tuffast möjliga motstånd. Jag är medveten om att Sharks inte blir en lätt uppgift att knäcka, men i Tampas form och hur man spelar så ska man vara storfavoriter mot samtliga lag man möter. Kambi har lagt upp Tampa som 1.87 moneyline vilket betyder att de ser de som knappa favoriter. Det köper inte jag utan Tampa ska stå runt 1.75 mot alla topplag i denna formen. Sharks offensiv har varit bra och Tampa i form borde öppna upp till en målrik match så Ö6.5 mål funkar för den som hellre gillar det. Jag kommer hur som helst fortsätta på Tampas vinnarspår och spelar alltså

Match: San Jose Sharks - Tampa Bay Lightning
Spel: 2 money line
Odds: 1.88
Insats: 3/7u
Bolag: Nordicbet , Betsafe , Betsson
Spelstopp: 05:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip