San Jose Sharks - Vegas Golden Knights

Goalies: Jones (probable) vs Fleury (probable)

Game 4 i natt mellan San Jose Sharks och Vegas Golden Knights i en serie som verkligen varit extremt jämn. Efter att Vegas kört över Sharks i första matchen har det blivit två övertidsmatcher som där vardera lag vunnit var sin. I natt är det ett oerhört viktigt läge för Sharks.

Efter första matchen i serien där Vegas dominerade och vann med klara 7-0 på hemmais så trodde nog de flesta att laget skulle ha med sig en 2-0 ledning när serien vände senast till San Jose. Dock förstörde Sharks showen och kom tillbaka från ett 0-2 underläge till seger 4-3 efter dubbla övertidsperioder. Detta efter att Vegas tveksamt blev bortdömda ett mål i övertiden och att L.Couture sedan avgjorde i PP i andra övertidsperioden. Game 3 så var det lite ombytta roller där Sharks för en gångs skull var det bättre laget och förde matchen men fick inte utdelning. Vegas var de som gjorde målen men denna gång var det Sharks som hittade en sen kvittering och tog matchen till övertid. Men en viss William Karlsson fick sista ordet då han avgjorde och fullbordade vinsten via ett fantastiskt mål. Samtliga matcher i denna serien har gått över 5.5 mål vilket jag finner väldigt underligt och kommer gå emot den trenden i natt.

Varför det då? Jo i grund och botten tycker jag båda dessa lag är relativt kompletta och har bra struktur och målvaktspel. I game 1 så var det inget att snacka om och anledningen till att matchen gick över var att Sharks mer eller mindre gav upp och Martin Jones inte alls levererat och släppte in ett par enkla puckar. Marc Andre Fleury är i sin livs form och är solid och släpper inte några gratispuckar. I Game 2 var det inte mycket att säga om och den matchen skapade båda lagen många chanser vilket också resulterade i många mål, helt rättvist. Men senast så tycker jag inte en målrik match speglade matchbilden. Efter en riktigt tajt första period som slutade 0-0 så blev det lite väl öppet i andra perioden. Det öppna spelet gynnar Vegas som är det mer spelskickliga laget och det tror jag Sharks vet om. I mina ögon borde 2/3 matcher gått under bara lagen är fokuserade och tror det kan bli så i natt med tanke på hur viktig matchen är för Sharks

Just därför tror jag man vill spela mer taktiskt i natt och inte ge sig in i så fartfylld hockey då man vet att Vegas är bättre i snabba spelvändningar vilket kostat Sharks två matcher. Samtidigt så fortsätter Marc Andre Fleury vara solid och Martin Jones har även sett bra ut under slutspelet. Jag tror det är dags för en lite tajtare match och väljer att gå på att det blir mindre än 6 mål i matchen.

Därför blir nattens spel

Match: San Jose Sharks - Vegas Golden Knights
Spel: Under 5,5 mål
Odds: 1.92
Insats: 5/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip