San Jose Sharks - Vegas Golden Knights

Goalies: Jones (probable) vs Fleury (probable)

Då står vi här. Game 7 mellan två av de bästa lagen från Pacific Division. Erik Karlssons San Jose Sharks mot succélaget Vegas Golden Knights. Vegas blev brutalt rånade senast när man hade matchboll på hemmais och frågan är om man kan skaka av sig förlusten och ta sig vidare i natt?

Denna matchserie var på förhand en mycket svårtippad sådan. San Jose Sharks har hela säsongen växt och växt och inför slutspelet så hade man verkligen hittat ett bra lugn i laget. Samma sak med Vegas Golden Knight som bevisat att fjolårets succé inte var tur utan att man verkligen är såpass bra som man visade då. Jag höll Vegas som aningen favoriter i denna serie och även om de flesta matcher varit jämna i denna serie så tycker jag Vegas visat mer. Man har varit det bättre laget och förtjänar mest att avancera i natt.

Senast så gjorde nog Vegas en av säsongens bästa matcher. Man spelade enkelt, skapade enormt mycket chanser, men en viss Martin Jones räddade San Jose Sharks flertalet gånger. Vegas fick iväg hela 44 skott under ordinarie tid och borde gjort det bättre. Matchen gick till OT och det krävdes x2 extra perioden innan San Jose, helt osannolikt fick ett läge shorthanded och lyckades sätta in matchvinnande 2-1 målet.

Vegas totalt rånade alltså och frågan är om man kan skaka av sig förlusten. I mina ögon är Vegas det tyngre laget och man ska ha minst 50% om inte mer då jag nästan ser de som favoriter även på bortais. Vi får runt 2.00 gånger pengarna på ML och även FT funkar. Vegas vidare!

Nattens spel är alltså

Match: San Jose Sharks - Vegas Golden Knights
Spel: 2
Odds: 2.65
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip