Igår var det Vegas som stod som hemmalag och då vann man med klara 4-1. Nu står man som bortalag, men visst slutar det väl ändå med seger?

San José förlorade premiären mot Vegas med 4-1 och här ställs man inatt igen. Vegas var det bättre laget och vann rättvist, och trots hemmaplan tror jag det blir svårt att vinna matchen.
Man har tappat mycket offensivt i Pavelski, Nyquist och Donskoi. Man har inte ersatt särskilt bra och jag tycker offensiven ser blev ut.
Defensivt så har man fortfarande en bra uppsättning, och det är styrkan i laget.
Evander Kane saknas fortfarande som det ser ut, och han är en av de bästa anfallarna i laget.
Erik Karlsson blev pappa och missade matchen senast. Oklart om han spelar men oavsett så tror jag tankarna kan vara på lite annat håll.

Vegas ser fortsatt bra ut och William Karlsson stod för två assist senast. Man har fortsatt kvar mycket spelare från förra säsongen, så man är helt klart samspelta.
En intressant spelare är talangen Cody Glass som gjorde mål i sin första seriematch senast då han spelade tillsammmans med Stone och Pacioretty.
Trots bortaplan så tycker jag att det är rätt att man är favoriter, och jag tror att man vinner även denna match då man är ett bättre lag.

Vegas känns som ett mer komplett lag, och med spelare som Karlsson, Marchessault och Stone så kan man hota vilken defensiv som helst i ligan, och jag tror man tar andra raka här.

Speltips: Vegas med moneyline till 1.83 och jag investerar 2u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip