Bottentippade San José ska ut mot Vegas i sin hemmapremiär, en uppgift som lär bli på tok för svår.

San José kliver in i denna säsongen som bottentippade tillsammans med ett par andra lag, vilket inte alls är förvånande.
I laget har man namn som Hertl, Barabanov, Granlund och Hoffman, så viss kvalitet finns det. Ser man på laget överlag så har man en av ligans klart svagaste trupp, så det kommer inte bli en rolig säsong för laget, och mot ett urstarkt Vegas borde man få det väldigt tufft.
Simek och Couture förväntas missa matchen.

Vegas klassen bättre än hemmalaget

Vegas har redan sin premiär avklarad och den gjorde man på hemmais mot Seattle där det blev seger med 4-1. Målvakten Adin Hill stod för en riktigt fin insats då han räddade 32/33 skott i matchen. Nu kommer Thompson vakta kassen, men målvaktssidan ser stark ut, så det ser jag inte som något större minus.
Defensivt har man även där hög kvalitet i Pietrangelo och Theodore som är poängstarka backar.

Offensivt finns både spets i Stone, Marchessault, Eichel och Barbashev, och samtliga spelare levererade senast. Man har samtidigt en riktigt bra bredd offensivt där samtliga kedjor kan producera framåt vilket inte hemmalaget har, och med en match i benen tror jag man tar en ny seger på ren klass.
Whitecloud, Martinez och Howden förväntas missa matchen.

Här ska det råda klasskillnad då San José tillhör ett av ligans svagaste lag, och jag tvekar inte när jag tar ställning för bortalaget i matchen.

Kahkonen (Confirmed) - Thompson (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Unibet
This is the stats tab
This is the post tip