Bottenlaget San José tar emot Winnipeg hemma i SAP Center, och detta är en tuff uppgift man står inför.

San José är jumbo i conferencen och 53 poäng efter 73 matcher är riktigt svaga siffror.
Man har under säsongen även gjort sig av med Timo Meier och fått in Johnsson och Zetterlund, vilket gör att laget ser ännu blekare ut. Spelare som Barabanov, Couture, Hertl och Karlsson sticker ut, men utöver dem ser man väldigt tunna ut.

Utöver den tunga säsongen har man även riktigt svag form för tillfället då man i och med förlusten med 5-3 mot Calgary senast inkasserade sin nionde raka förlust, och man hade behövt ha klart bättre form för att kunna störa Winnipeg här.
Gadjovich, Kunin och Svechnikov saknas samtidigt som Johnsson är ett frågetecken.

Winnipeg jagar slutspel

Winnipeg ligger på en åttondeplats i conferencen och man slåss om en slutspelsplats, så det är viktiga matcher som kommer framöver. Nu senast kommer man från en 4-1 förlust mot LA Kings, ett lag som imponerat stort under säsongen.
Utöver det så har man dock tre segrar på de fem senaste matcherna, och även om motståndet varit svagt då är det absolut inte tuffare nu samtidigt som man har en hel del att spela om.

Jämför man trupperna så har man också betydligt mer kvalitet då namn som Scheifele, Connor, Morrissey och Ehlers finns i laget samtidigt som målvaktssidan ser stabilare ut, och kommer man upp i normal nivå här så bör man resa hem med en seger.
Gagner och Perfetti saknas.

San José ser inte alls bra ut och mot ett klart starkare Winnipeg bör man få problem trots hemmais, och jag går på bortaseger i matchen.

Kahkonen (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip