San José tar emot Winnipeg på hemmais natten mot fredag, och förlustsviten man har inför matchen lär man knappast bryta här.

San José är jumbo i ligan och efter 38 matcher har det bara blivit nio segrar, ett riktigt uselt facit.
Man har även gjort minst antal mål framåt och defensivt blöder man då man även släppt in flest mål av samtliga lag, så ingenting fungerar.

Till denna matchen har man nio raka nederlag i ryggen och man har inte lyckats få med sig poäng i någon av matcherna.
Ser man på truppen är det inte mycket som höjer ögonbrynen förutom spelare som Hertl, Barabanov och Granlund som håller bra nivå, men här är man en bra bit ifrån gästernas nivå.
Couture, Benning, MacDonald, Smith och Sturm förväntas samtliga missa matchen.

Både klass och form talar för Winnipeg

Winnipeg ligger med i toppen av conferencen och just nu har man bara Vancouver och Colorado före sig. Man har dock spelat en respektive två matcher färre och är bara en poäng bakom, så säsongen hittills har varit riktigt stark.
Till denna matchen kommer man med tre raka segrar där man slagit Minnesota två gånger om samt Tampa Bay, och man har tagit poäng i de senaste nio matcherna.

Senast man mötte San José fick man stryk med 2-1 på just bortais så man lär komma rejält revanschsugna till denna matchen, och då även formen är på topp samt att man har betydligt högre klass i truppen än hemmalaget så bör man ta revansch här.
Connor, Gustafsson och Kupari förväntas missa matchen.

San José är jumbo i ligan och mot ett formstarkt Winnipeg bör man få svårt att bryta sin långa förlustsvit, och jag går på bortaseger i matchen.

Blackwood (Unconfirmed) - Hellebuyck (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip