Schweiz mot Sverige under söndagen och jag tänker mig att det blir en del mål i matchen, och gillar oddset man får.

Schweiz har funkat bra offensivt i matcher och gjorde tex fyra mål på Tjeckien och sedan har man gjort fem på Vitryssland. Niederreiter leder laget och med Meier in så har man sett bättre ut i den matchen har var med. Man har även Andrighetto och Moser för att nämna några offensiva kuggar till. Man känns vassa framåt och även om defensiven är okej så kan det bli svårt att hålla tätt mot Sverige.

Sverige spelar i detta nu och man fick 3-3 efter ordinarie tid mot Slovakien. Detta är inte ett resultat man förväntat sig och Slovakien tycker jag håller en lägre klass än Schweiz. I övrigt så har man gjort det man ska och öst in mål mot de lite sämre nationerna.
Firma Rakell - Zibanejad - Janmark har varit riktigt bra hittills men under de 60 minuterna man spelat mot Slovakien så har man gått poänglösa. Snacka om att man lär vara riktigt hungriga mot Schweiz och man lär göra en del mål framåt. Man har gjort 22 mål framåt på fem matcher, och det är ett bra facit samtidigt som man släpper tre mot Slovakien vilket känns klart oroväckande.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 5u // TT

This is the stats tab
This is the post tip