Kvartsfinalerna i JVM pågår hela torsdagen och först ut är Schweiz - Ryssland där jag har hittat ett spel i matchen.

Schweiz slutade tvåa i gruppen efter att man vunnit tre av fyra matcher. Förlusten kom mot Sverige med 2-5, och där hade man inte mycket att hämta. I sista matchen mot Finland var man klara underdogs i matchen, och de flesta trodde såklart på finsk seger. Man chockade dock med att vinna matchen med 2-5, en seger som betydde att man tog andraplatsen i gruppen.
Man har några vassa spelare i Verboon, Nussbaumer och Kohler för att nämna några. Bredden är dock begränsad och man bör inte kunna mäta sig med ryssarna här.

Ryssland slutade trea i gruppen, en grupp som höll klart högre klass än grupp A. Man vann två av sina fyra matcher då man slog Tyskland med klara 6-1 i den sista matchen där Marchenko stod för imponerande fem poäng. Innan dess hann man med att krossa Kanada med 6-0, och där visade man hur bra denna upplaga av Ryssland är.
Man har flera fungerande linor i laget och truppen håller hög klass överlag, och här ska man vara numret större än Schweiz.

Ryssarna är det bättre laget i matchen och jag tror man gasar på direkt från nedsläpp, och man bör ha ledningen redan efter första perioden.

Speltips: Ryssland vinna första perioden och jag investerar 1u hos Nordicbet eller Betsafe // TT