Dags för Schweiz och Tyskland att göra upp i en match om vilket lag som ska ta en kvartsfinalplats, och här har jag en idé.

Schweiz har sett otroligt svaga ut under turneringen, och det har också blivit tre raka förluster.

I premiären så var man klara favoriter mot Slovakien i en match man förlorade med 0-1, och faktum är att Slovakien kändes klart hetast i matchen.
Därefter så blev det en 4-1 förlust mot Finland där man lyckades hålla nere siffrorna tack vare Fatton i kassen då han räddade 39/43 skott. Annars var man utspelade och spelet såg fortsatt svagt ut.

Nu senast då mötte man Kanada och där blev det återigen en förlust, och det med hela 11-0. Man har utspelade från nedsläpp till slutsignal, och skotten vann Kanada med 52-15.
Laget har en intressant spelare i Knak som sett okej ut, men i övrigt så har man inte mycket att komma med, något som ett mål framåt på tre matcher styrker.

Tyskland öppnade turneringen med att förlora mot Finland med 3-5 där man gjorde en bra match. Stutzle stod för två poäng i matchen och han har börjat bra för laget.
Därefter blev det en stor förlust med 2-16 mot Kanada där man inte hade en chans, något som man dock visste om.

Nu senast så slog man Slovakien med 3-4 efter förlängning, en viktigt seger då man tog två poäng, något som gör att man ligger på en kvartsfinalplats.
Superstjärnan Stutzle såg återigen riktigt bra ut då han gjorde tre poäng i matchen, och han är nu uppe i fem poäng.
I övrigt så har man spelare i Elias och Peterka som håller bra nivå, och här bör man ha en bra chans mot ett svagt Schweiz.

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 2.38 hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip