Natten till tisdag tar Seattle emot topplaget Carolina hemma i Climate Pledge Arena, och det kommer bli en tuff uppgift för hemmalaget.

Seattle har öppnat säsongen med en seger och två förluster där segern togs borta mot LA Kings med 1-4 efter en riktigt bra insats av Jones mellan stolparna.
Förlusterna har kommit mot Anaheim i premiären och nu senast mot Vegas med 2-5 där man såg att gästerna hade klart mer spets i truppen, och här ställs man mot minst lika bra motstånd.

Man har gjort intressanta värvningar då Burakovsky och Björkstrand plockats in samtidigt som stortalangen Beniers öppnat bra med fyra poäng på tre matcher.
Det finns dock ingen storstjärna i laget utan man har en bra trupp utan att den sticker ut, och även om man kommer
kunna ställa till det mot de bättre lagen i ligan så är segerchansen ganska liten här.
Driedger och Donskoi förväntas missa matchen.

Carolina har öppnat säsongen på bästa sätt då det blivit dubbla segrar. Man började med att slå Columbus på hemmaplan med 4-1 där man sedan följde upp med 1-2 borta mot San José.
Spelmässigt har det sett rätt bra ut och ser man på matchen mot San José så kunde och borde man vunnit med klart större siffror än uddamålet, och här är motståndet av liknande kaliber.

Inför säsongen är man tippade som en av favoriterna till Stanley-cup och ser man på truppen så är det befogat.
Man har spets i namn som Teravainen, Aho, Svechnikov och Necas för att nämna några samtidigt som det finns en fin bredd i laget.
Backen Brent Burns och forwarden Paul Stastny har även hämtats in till säsongen och stämmer allt så är det två riktigt bra nyförvärv, och mycket talar för att man tar en tredje raka seger.
Pacioretty och Kase förväntas missa matchen.

Här råder det klasskillnad då Seattle ställs mot ett av ligans bästa lag som dessutom kommer med två raka segrar i bagaget, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Jones (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip