1-1 i matcher är det inför detta tredje möte mellan Seattle och Colorado, en match jag tror gästerna visar att det finns högre klass än hos hemmalaget.

Seattle är i ett historiskt slutspel då det är första gången man tagit sig dit då man året innan missade slutspel, och det är bara dessa två säsonger laget funnits.
Man öppnade matchserien med att chocka och stjäla en bortamatch genom en 1-3, så man har vänt hemmaplansfördelen till sin egen fördel.
Nu senast blev det dock förlust, och även om siffrorna blev 3-2 så var man spelmässigt längre ifrån.

Burakovsky, Donskoi och Hayden är fortsatt out och med tanke på att truppen inte har några stora stjärnor som gästerna så känns man aningen tunna, och känslan är att man återigen får se sig besegrade.

Colorado normalt klassen bättre

Colorado gjorde en bra insats senast trots att det bara blev en 3-2 seger, och rent chansmässigt borde det nog varit något mål mer som skiljde.
Det var dock en viktig seger för att inte släppa iväg Seattle till en 2-0 ledning i matcher, och nu är siktet inställt på att vinna och vända tillbaka hemmaplansfördelen.

Att det är bortaplan som väntar nu känns inte som något större minus då man presterat riktigt bra på resande fot under säsongen, och till denna matchen kommer man med elva raka segrar på resande fot.
Dessutom har man stjärnor som Makar, Rantanen och MacKinnon i truppen, spelare som sticker ut rejält, och jämfört med hemmalaget är man det bättre laget.
Cogliano och Johnson är osäkra inför matchen.

Seattle har gjort en riktigt fin säsong hittills men nu möter man ett Colorado som normalt sett är huvudet högre, och efter segern senast lär man komma ut och göra en stark prestation, och jag tror klart mest på gästerna med MacKinnon i spetsen.

Grubauer (Unconfirmed) - Georgiev (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip