Seattle och Colorado gör upp för andra gången inom en vecka, och här har gästerna revansch att utkräva.

Seattle vann sitt näst senaste möte mot just Colorado där man gjorde det på bortais med 3-4. Därefter blev det förlust mot Edmonton med 1-4, en match man inte skapade mängder av lägen.

Nu är det återigen Colorado som väntar och visst saknar man Burakovsky och Tanev samtidigt som Eberle är ett frågetecken, så man saknar en del offensiv kraft.
Samtidigt så har Colorado sett väldigt virriga ut försvarsmässigt, och även om det kanske inte räcker till seger bör man kunna göra en del mål även i detta mötet.

Målrikt möte att vänta

Colorado har verkligen blandat och gett hittills då man varvat riktigt bra insatser med usla.
Ser man till de två senaste matcherna har det blivit förluster mot just Seattle med 3-4 och nu senast mot St Louis blev det hela 2-8 i baken. Defensivt såg man inte särskilt bra ut och det har sett ut så i många av matcherna under säsongen, och där behöver man komma upp rejält.

Offensivt finns det dock ruggig kvalitet i MacKinnon, Rantanen, Nichushkin och Drouin, så man är fortsatt starka framåt, och känslan är att man behöver göra en del mål för att vinna med tanke på hur man sett ut bakåt.
Francouz och Lehkonen saknas samtidigt som Cogliano är dtd.

Senaste mötet slutade med sju mål och med tanke på gästernas bristande defensiv så bör detta kunna bli en ny målrik match, och jag går på överspelet i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip