1-1 i matcher har vi mellan Seattle och Dallas när det nu är dags för Seattle att stå som värdar, och nedsläpp är 03:30 svensk tid.

Seattle överraskade de flesta med att ta sig till slutspel då man plockade 100 poäng i grundserien.
I åttondelsfinalen mot Colorado trodde nog de flesta att det skulle ta stopp, men där chockade man och vann med 4-3 i matcher.
Nu är det dock Dallas som står för motståndet och i den första matchen vann man efter att man gjort fyra mål i första perioden, något som knappast lär ske igen då man möter ett starkt defensivt lag.

Ser man på laget så har man heller inte det mest namnkunniga även om spelare som Eberle, Beniers och Schwart håller bra klass. Deusstom ser man fortsatt ut att sakna ledande namn i McCann och Burakovsky där den förstnämnda vann den interna poängligan i grundserien, så truppläget är inte det bästa, och jag tror det blir tufft på nytt.
I övrigt saknas Donskoi och Hayden

Dallas är det bättre laget

Efter smällen i den första matchen där man släppte fyra mål i första perioden stod man för en klart bättre insats senast och det blev en rättvist seger med 4-2.
Nu väntar dubbla bortamatcher efter att de två inledande matcherna spelats på hemmais, något som dock inte ska vara något problem då man spelat bra även på resande fot under säsongen.

Stjärnan Jason Robertson har klivit av isen poänglös i båda matcherna och då han gjorde 109 poäng i grundserien så finns det gott om sparkapital offensivt. Utöver honom har man Hintz, Pavelski och Heiskanen i lagets samtidigt som man är bättre på målvaktssidan, så man är ett bättre lag, och då man inte har några skador ska man ha goda segerchanser på nytt.

Seattle har överraskat stort hittills men senast kunde man inte utmana Dallas och trots hemmaplan så tror jag man får det svårt på nytt, och jag går på bortaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365