2-1 i matcher för Seattle har blivit 2-3 till Dallas, och här har gästerna läge att avgöra.

Seattle har överraskat stort under säsongen då man efter en bra grundserie slog ut de regerande mästarna Colorado i åttondelsfinal.
Mot Dallas började det även bra men med dubbla förluster med klara siffror är läget dock allt annat än bra, och en förlust till så är säsongen över.

Det stora problemet i de två senaste matcherna har varit att man släppt in för mycket mål, något som också har och göra med att man haft svårare att ha koll på Dallas stjärnor, och blir inte defensiven avsevärt bättre här så bör det bli en ny förlust.
Burakovsky, Donskoi och Hayden saknas samtidigt som Sprong är tveksam.

Dallas kan avgöra matchserien

Efter 7-2 förlusten som innebar 2-1 i matcher för Seattle så fanns det nog en hel del tveksamheter i laget, speciellt då stjärnor som Hintz och Robertson haft svårt att producera, spelare som ska leda offensiven.
De har dock kommit igång på slutet då de gjort fem respektive fyra poäng, vilket också gjort att framgångarna kommit.

Att det lossnat för dem samtidigt som man har Pavelski, Seguin, Benn och Domi där bakom så har man bra kvalitet offensivt, och med bara Marchment som ett frågetecken inför matchen är skadeläget bra, vilket talar för en ny seger.

Seattle har varit en av ligans överraskningar hittills men efter två klara förluster har ett mer komplett Dallas skaffat sig matchboll, något jag tror man förvaltar, och jag går på bortaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Oettinger (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip