Seattle ska under natten till söndag ta sig an Minnesota hemma i Climate Pledge Arena, och trots att man vann det senaste mötet så tror jag att man får det tufft här.

Seattle placerar sig näst sist i conferencen då man spelat ihop nio poäng på 14 matcher, och det är bara Arizona som skrapat ihop färre poäng.
Detta innebär att man bara vunnit 4/14 matcher, ett facit som knappast imponerar.
Nu senast ställdes man mot Anaheim där det blev en ny förlust, och siffrorna skrevs till 4-7. Just defensiven har varit en faktor till resultaten, speciellt på slutet så man i de fem senaste matcherna släppt in hela 23 mål, vilket blir ett snitt på över fyra mål per match.

Man tillhör ett av de svagare lagen i ligan även om det finns en del intressera spelare i Eberle, Schwartz, Giordano och Gourde, och mot ett Minnesota som är ute efter revansch så tror jag att man får det tufft.
Saknas gör Appleton.

Minnesota har öppnat säsongen bra då man vunnit 9/13 matcher, och man tillhör toppen av conferencen.
Nu senast blev det förlust mot Vegas med 3-2 där man gjorde en svag förstaperiod.
Innan dess hade man dock en svit på fyra raka segrar där man bland annat slog Pittsburgh och NY Islanders, lag som helt klart håller en bättre nivå än Seattle.

Kaprizov, Fiala, Zucarello, Eriksson och Dumba är några av namnen som finns i truppen och det är spelare som håller en en bra nivå, så det finns en hel del kvalitet i laget, och jag tror man visar sig starkast i matchen.

Minnesota kommer med bättre form än hemmalaget och då man även förlorade det senaste mötet så lär man vara ute efter revansch här, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Grubauer (Unconfirmed) - Talbot (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip