Formsvaga Seattle tar emot Minnesota hemma i Climate Pledge Arena, och lyckas man bryta sin dystra trend?

Seattle är ett av ligans formsvagaste lag då man kommer med sju raka förluster i ryggen. Totalt på dessa matcher har man fått med sig poäng i två av matcherna, bland annat senast mot Tampa Bay.
Annars har det varit förluster mot lag som Chicago, Vancouver och Montreal, lag som inte tillhör de starkaste i ligan.

Man har två av sina bästa offensiva spelare borta då Andre Burakovsky och Jaden Schwartz, vilket helt klart sätter spår i offensiven. Även målvakten Grubauer är borta.
Eberle, McCann och Björkstrand är visserligen spelare som håller bra nivå, men då det inte lyst form av laget senaste tiden så är risken stor för en ny förlust.

Minnesota jagar trendbrott

Efter fyra raka segrar för Minnesota där man visade upp en fin offensiv med 18 gjorda mål så har man nu åkt på två raka förluster. Först mot Vancouver med 2-0 där man dock stod för en bra insats. Nu senast blev det 4-3 mot Edmonton där hemmalaget skapade klart mest och att man förlorade matchen var inte mycket att säga om. Nu väntar dock ett Seattle som inte är lika starka som Edmonton, så man ska kunna hamna på vinnarspåret igen.

Brodin och Shaw missar matchen samtidigt som Bogosian är ett frågetecken, avbräck som inte är lika tunga som hemmalaget har.
I truppen finns det samtidigt riktigt bra klass i spelare som Zucarello, Boldy, Kaprizov och Eriksson, och jag tror man är huvudet högre här.

Seattle kommer med svag form och då man även saknar två tongivande spelare så är risken för en ny förlust överhängande, och jag går på bortaseger i matchen.

Daccord (Unconfirmed) - Gustavsson (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Bethard
This is the stats tab
This is the post tip